Мисис Бургас 2023

Бизнес хотел България отново е домакин на конкурса МИСИС БУРГАС


Бизнес хотел България ще бъде домакин на конкурса за красота Мисис Бургас 2023
Конкурсът ще се проведе по традиция през месец март, в навечерието на красивия християнски празник Благовещение. Заради огромния интерес и големия брой участнички, четирите конферентни зали на хотела ще бъдат обединени в една и преобразени до неузнаваемост, за да могат всички желаeщи бургазлии и гости на града да станат част от прекрасното събитие.

Както всяка година Мисис Бургас има своята социална кауза. В поредното издание на конкурса, който през 2023 г ще се проведе за осма година, участничките ще бъдат обединени отново в полза на бургаските майки. Каква точно ще бъде каузата, зад която ще застане Мисис Бургас 2023 г, организаторите, засега, пазят в тайна. След приключване на кастингите за конкурса, официално ще стартира и социалната кампания.
Всяка жена, която има желание да участва в надпреварата за най-красива омъжена жена на Бургас, може да направи това на електронната поща на конкурса mrsburgas@gmail.com , както и чрез официалната страница на конкурса във Фейсбук - Мисис Бургас. Записванията продължават през месеците Януари и Февруари. Конкурсът Мисис Бургас е събитие, обединяващо жени с големи сърца в различни социални каузи. През годините на своето провеждане дамите участнички и финалистки успяха да помогнат на семейства с репродуктивни проблеми, на жени, борещи се с тежки онкологични заболявания, организираха кампания за превенция срещу рак на гърдата, помогнаха на десетки социално слаби семейства и деца от уязвими групи.
 Назад