BURGAS BUSINESS AWARDS

28.04.2022
Представители на бизнеса в Бургаска област бяха отличени и наградени по подобаващ начин на първата по рода си специална гала церемония BURGAS BUSINESS AWARDS, която се състоя на 14 април, от 19:00 ч. в Конферентния център на хотел „България“.

Подобен тип събитие се организира за първи път в Бургас и на него ще бъдат презентирани, популяризирани и наградени успешни компании и фирми не само в Бургас, но и по цялото Южно Черноморие.

BURGAS BUSINESS AWARDS освен да популяризира местния бизнес има за цел да стимулира, утвърждава и подпомага бизнеса в региона, като същевременно акцентира състоянието, амбициите и възможностите им.
Организаторите са се погрижили в първото издание на BURGAS BUSINESS AWARDS да участват компании, разделени в няколко основни категории:

Строителство:
Строителна фирма (която не работи с държавно финансиране)
Инвеститорска фирма
Архитектурно студио
Недвижими имоти (местни агенции, а не национални с офиси в Бургас)
Туризъм:
Морски хотел
Бутиков хотел
Хотелски комплекс
Целогодишен ресторант
Туристическа агенция
Туристически атракцион
Услуги:
Ай Ти и Аутсорсинг
Хранителен супермаркет
Търговия с автомобили
Здравеопазване:
Лечебни заведения - МБАЛ
Медицински лаборатории

Дейността на всяка от тях, беше подходящо презентирана на страниците на специално създадено за събитието луксозно списание, като на неговите страници, бяха показани различните видове бизнеси в региона, както и презентирани най-добрите компании за BURGAS BUSINESS AWARDS.
Специално подбрано жури бешеангажирано с нелеката задача да открои най-добрите сред тях. Предвидена беше и специална награда за цялостен принос за развитието на бизнеса в Бургаска област.

За нас беше чест да бъдем домакини на BURGAS BUSINESS AWARDS !!!


Back